Bestemming gevonden 

  
Wanneer je beseft dat je aan een nieuw hoofdstuk in je leven begint is het belangrijk dat je het oude goed afsluit. Omdat de transitie van mijn partner ineens zo snel ging kon ik het oude niet afsluiten en raakte stuurloos. Haar snelheid en haar euforie gaf mij het gevoel een spelbreker te zijn als ik om meer tijd zou vragen. Er was geen ruimte voor ……..

Ik wist wel dat het goed zou komen maar waar bleef ik met mijn gevoelens. Ik was nog bezig het verlies van mijn vader te verwerken. Ik was nog naar mijn plekje aan het zoeken. Ik realiseerde mij ook nog zoekende te zijn naar mijn eigen ik. De afgelopen 5 jaar wist ik niet goed in welke relatie ik paste. Terwijl ik mijn prins op het witte paard had werd ik verliefd op een vrouw. Dit hebben wij een plekje gegeven. In mijn thuis situatie blijven was voor mij ook een soort van veilige schuilplaats naar de boze buitenwereld. Ik had zo het huisje boompje beestje gevoel van thuis mee gekregen. En vergat niet dat ik heel veel aan mijn partner te danken heb. Dit maakte de transitie toch moeilijker dan ik dacht. Ik zou nu zelf ook helemaal om moeten gaan en dat durfde ik gewoon even niet. Ook kreeg ik tegen alle verwachtingen in ook last van de bekende rouwverwerking. Ik wilde haar geluk niet in de weg staan met mijn gevoelens en vond iemand in de privésfeer waar ik mee kon praten. Ik deed dit helaas stiekem waardoor wij een enorme ruzie kregen. 

Het is nog maar kort geleden dat ik Rianne volledig omarm als mijn vrouw. Volledig de vrouwenliefde omarm. Ik ben nu ook eindelijk om en bevrijd!!!

Advertenties

7 gedachten over “Bestemming gevonden 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s